Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak horda mekân kayran illere bakım vermekteyiz.

Dışarı essah açılmasındaki genel ammaç kuşkusuz insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini sevimli havliyle yangın bapsından autarı atarak berrak esinti alıntı gayretleri, autarı düz oluşturulan ivedili çıkış bapları ile zahmetsiz ve kabil olmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Binalarda makul standartlarda makam alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dışarıdan girizgâhe yönlü bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik cümle), yürekeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hâl gereğince gerek bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları tasarruf meydanına göre, rengine için ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması hordaki gibidir

Paslanmaz çelik yangın bapları, vesair yangın kapıları kadar bina eminği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına hileınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâlet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sevap kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece uygun ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel artışını getirmektedir.

Report this wiki page